سبزیجات خشک

سبزیجات خشک فریزدایر

سبزیجات خشک

ارزش غذایی سبزیجات خشک

 خشک کردن سبزیجات یک روش ایمن ، کم چرب و طولانی مدت برای حفظ آنها می باشد. یکی از بزرگترین مزایا این است که محتوای تغذیه ای سبزیجات خشک بدون تغییر باقی می ماند ، بنابراین می توانید از آنها برای تامین روزانه خود استفاده کنید.

محتوای کالری

سبزیجات خشک شده 100 درصد کالری سبزیجات تازه را حفظ می کنند در حالی که فقط نیمی از فضا را اشغال می کنند. فناوری کنونی آبگیری می تواند تقریباً تمام رطوبت موجود در سبزیجات را حذف کرده و تنها 2 تا 3 درصد در محصول نهایی باقی بماند. از بین بردن رطوبت همچنین باعث افزایش طول عمر سبزیجات می شود.

سبزیجات خشک

محتوای فیبر رژیمی

ازدست دادن اب ورطوبت وخشک کردن سبزیجات به روش فریز درایر باعث حفظ محتوای کامل فیبر غذایی سبزیجات می شود و از این رو به عنوان یک ماده غذایی با فیبر بالا شناخته می شود. فیبر رژیمی حجم زیادی از رژیم غذایی شما را تامین می کند و می تواند به کاهش عوارض یبوست کمک کند. سبزیجات به طور طبیعی فیبر بالایی دارند ، هم محلول و هم نامحلول. اولی به ایجاد حجم نرم کمک می کند ، در حالی که دومی به تسریع عبور زباله ها از روده کمک می کند.

بافت و مصرف

برای استفاده از سبزیجات خشک شده به روش فریز درایر، درغذاهای مختلف ، که معمولاً نیاز به خیساندن در آب دارد. اما می توانید سبزیجات خشک شده را مستقیماً به غذاهای مایع مانند سوپ ، خورش و سس اضافه کنید. سبزیجات ترمیم شده اغلب بافت نرم تری نسبت به سبزیجات تازه دارند ، بنابراین بیشتر به عنوان بخشی از یک غذای آماده مصرف می شوند . با این حال ، برخی از غذاهای آسیایی از بافت غیر معمول سبزیجات خشک شده برای ایجاد تضاد بافتی استفاده می کنند.

طریقه مصرف سبزی خشک

برای استفاده از سبزی‌های خشک شده فریزدرایردر غذاهای مختلف بهتر است تا به مقدار مصرف خود آن را جدا کنید و پس از آن به مدت 45 دقیقه سبزی‌ها را در آب قرار دهید تا به خوبی خیس خورده و آماده استفاده در غذا شود. به این تایم زمانی دقت داشته باشیدحتما  چون خیس خوردن کافی سبزی خشک باعث تازگی سبزی خشک شده می شود.

URL List

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *